Help?
/static//img/en_Cc.png

Regulamentul desfășurării Promoției cu premiu garantat pentru participare

 1. Participând în Promoția organizatorului – CM- FRUCT SRL, clientul confirmă acordul său privind toate condițiile acesteia.
 2. În perioada 15.02.2022-15.03.2022, fiecare client, ce efectuează o comandă pe site sau în aplicația mobilă a organizatorului CM-FRUCT SRL din anumite restaurante (https://straus.md/ru/?query=Coca-Cola%20Promo), și de asemenea în același timp efectuând comandă de minim 1 sticlă de Coca-Cola, devine participant al Promoției în tombola câștigurilor (mai departe numite Premiu).
 3. Pentru a câștiga Premiu într-un mod mai atractiv și plin de suspans, Promoția va avea loc prin intermediul unui  joc online, desfășurat din resursele CM-FRUCT SRL- (https://straus.md/ru/cola-promo/). În joc, clientul dispune de 1 încercare cu cadou garantat din lista Premiilor: sticlă Coca-Cola Zero Zahăr 500ml (1000 unități), pătură Coca-Cola (250 unități), pahar Coca-Cola din plastic dur cu pai (500 unități), televizor (4 unități). Cantitatea de Premii participante în Promoție este disponibilă în limita stocului disponibil de Premii. 
 4. Fiecare client, participant la Promoție, dispune de o singură încercare pentru fiecare joc de a câștiga Premiu. Participarea la Promoție implică plasarea comenzii pe site (www.straus.md) sau în aplicația mobilă Straus din App Store sau Play Market  (http://onelink.to/zk3g6z), în același timp, achiziționarea unei sticle de Coca-Cola, participarea la joc, achitarea și preluarea Comenzii plasate. 
 5. Extragerea premiilor are loc prin alegerea random din lista participanților la Promoție cu ajutorul unui program de computer. Programul alege câștigătorul în mod aleatoriu, păstrând repartizarea treptată a Premiilor, pe parcursul întregii perioade de desfășurare a Promoției. Extragerea Premiului cel mare - televizorul- se desfășoară o dată pe săptămână. Premiul Mare se oferă în oficiul companiei pe adresa: mun. Chișinău. Str-la Teatrului 15/1, of. 7, cu confirmarea obligatorie prin fotografie și semnarea tuturor actelor necesare. 
 6. Programul sub formă de joc nu reprezintă “joc de azart”, conform Legislației RM, “cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de azart”, nr. 291, din 16.12.2016, întrucât clientul primește garantat Premiu, fără nici un risc sau careva investiții bănești.
 7. Premiul se livrează împreuna cu comanda. În cazul în care curierul nu are la îndemână Premiu câștigat, ne rezervăm dreptul de a livra Premiu la comanda următoare, sau suntem predispuși să-l înmânăm în oficiu pe adresa; mun. Chișinău. Str-la Teatrului 15/1, of. 7.
 8. Fiecare client, care deja a plasat comanda pe site, în timpul desfășurării Promoției, a achitat-o și a preluat-o, care a primit și Premiul său, dar planifică să mai facă o comandă , poate participa la Promoție repetat.  În așa caz, calculatorul o să aleagă în mod aleatoriu câștigătorul și îi va atribui Premiul.  În așa situație se vor impune limite: posibilitatea de a primi Premiu este limitată de cantitatea Premiilor, participante în Promoție. 
 9. În cazul în care clientul a plasat comanda, dar a refuzat să fie îndeplinită (nu a achitat și nu a primit comanda), Premiu destinat clientului, se păstrează pentru el timp de 24 ore. Clientul are posibilitatea să plaseze o comandă nouă, să comande o sticlă de Coca-Cola, să achite comanda și să primească Premiu câștigat anterior.
 10. În afară de Premiile menționate în P. 3 al regulamentului dat, nu este posibil de câștigat altele în Promoția dată. 
 11. Înlocuirea Premiului cu alt produs sau cu echivalentul în bani al acestuia nu este posibilă. Premiile sunt extrase în limita stocului disponibil. 
 12. Dacă din anumite motive, are loc o eroare în program, organizatorul își rezervă dreptul de a stopa repartizarea Premiilor pînă la restabilirea programului. 
 13. Participând la Promoție, clientul își dă acordul să-i fie prelucrate datele cu caracter personal de către organizator. 
 14. Organizatorul Promoției CM-FRUCT SRL nu poartă răspundere pentru neîndeplinirea parțială sau totală a condițiilor Prezentei Promoții, dacă aceasta se întâmplă din cauza unui factor force major și anume: inundații, cutremure și alte calamități naturale, război, atacuri teroriste, acțiuni ale organelor instituțiilor de conducere, dacă acestea au influențat la îndeplinirea obligațiilor de către organizator. 
 15. Dacă anumite circumstanțe aduc la încălcarea prezentului Regulament sau la neîndeplinirea obligațiilor Acestei Promoții, organizatorul CM-FRUCT SRL are dreptul de a întrerupe valabilitatea Promoției.